Za naročila pokličite:

0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Za naročila pokličite:

NuSteam

Revolucionarni ročni parni čistilnik.

Popoln 11-delni komplet!

79.90 

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Hitra dostava

Možno plačilo po povzetju

Tega ni mogoče zanikati, svet se je dramatično spremenil. Danes je čist in varen dom pomembnejši kot kdaj koli prej. Zato je zdaj skrajni čas, da posodobite način čiščenja in razkuževanja svojega doma! Predstavljamo NuSteam, revolucionarni ročni parni čistilnik, s katerim je koncentrirana čistilna moč pare vedno na dosegu roke. To je edini pripomoček, ki ga potrebujete. Z najboljšo čistilno močjo v svoji kategoriji ubije 99,9% mikrobov in bakterij, vam pa pomaga prihraniti trud, čas in denar. To je čistoča, ki ji lahko zaupate!

Kakšna je skrivnost v zagotavljanju popolne čistoče vašega doma? Skrivnost je v običajni vodi iz pipe in NuSteamu. Samo pomislite, nikoli več vam ne bo potrebno kupovati agresivnih kemičnih čistil, čistilnih gobic, v katerih kmalu mrgoli mikrobov, ali dragih papirnatih brisač, ki jih ni nikoli dovolj. Zakaj si ne bi privoščili čiščenja na varen in enostaven način ter obenem še prihranili kup denarja?

Nikoli doslej čiščenje s paro ni bilo tako pomembno. Samo pomislite na vse stvari, s katerimi hodimo naokrog in potem z njimi domov prinesemo vse mogoče mikroorganizme. NuSteam je odličen, saj vroča para v nekaj trenutkih uniči mikrobe. Z njegovo pomočjo lahko dezinficirate skoraj vse ter tako poskrbite za popolno čistočo in varnost vašega doma. NuSteam je nepogrešljiv za vse starše, saj moramo biti še posebej previdni, ko gre za varnost in zdravje našega doma. Poleg tega je NuSteam zasnovan tako, da omogoča čiščenje in dezinfekcijo z naravno paro in brez uporabe kemikalij.

Čist dom je tudi zdrav dom! In patentirani NuSteam je naraven in ugoden način za varno čiščenje in dezinfekcijo. Poslovite se od dragih kemičnih čistil, ki so za povrh vsega lahko celo škodljiva zdravju vaše družine. NuSteam uporablja običajno vodo iz pipe, ki jo segreje na 135 stopinj Celzija ter jo tako spremeni v močan curek pare, ki se z lahkoto prebije skozi še tako trdovratno umazanijo in maščobo. Znanstveno dokazano ubija bakterije in viruse ter to hitreje in učinkoviteje kot z ostalimi podobnimi pripomočki.

Dovolj je bilo napornega drgnjenja. NuSteam s svojimi večnamenskimi nastavki očisti vsak prostor in vsako, še tako trdovratno umazanijo, v vašem domu! To je izjemna čistilna moč v ultra lahki napravi, ki tehta manj kot 700 gramov in ki čiščenje spremeni v enostavno opravilo! Ta majhna in lahka parna naprava je resnično revolucionarna, saj vam omogoča čiščenje in dezinfekcijo s paro skoraj katere koli površine vašega doma.

V kompletu je vse potrebno za zagotavljanje čistoče in varnosti v svojem domu. Prejeli boste tudi revolucionarni čistilni disk z ne eno, temveč dvema super vpojnima in pralnima krpicama iz mikrovlaken. Odlične so za čiščenje kuhinj, pečic in večjih površin. To še ni vse! Prejeli boste tudi šobo za koncentriran curek pare, s katero boste premagali najbolj trdovratno umazanijo. Prejeli boste še okroglo in pravokotno ščetko ter super močno kovinsko ščetko in posodico za polnjenje. Tudi to še ni vse. Vaš NuSteam se lahko spremeni tudi v parni čistilnik za oblačila in oblazinjeno pohištvo. Samo namestite disk za oblačila, ki je samo v tej eksluzivni ponudbi vaš povsem brezplačno.

NuSteam bo spremenil vaše čiščenje in to za vedno!

V kompletu prejmete:

  • 1x NuSteam
  • 1x čistilni disk
  • 2x krpica iz mikrovlaken
  • 1x šoba za koncentriran curek
  • 1x okrogla ščetka
  • 1x pravokotna ščetka
  • 1x kovinska ščetka
  • 1x adapter
  • 1x posodica za polnjenje
  • 1x disk za oblačila - DARILO OB NAKUPU

Tehnični podatki:

priključna napetost: 220-240 V~, 50/60 Hz priključna moč: 1200 W kapaciteta rezervoarja: 120 ml izpust pare: 22 ml/min dolžina priključnega kabla: 3 m

Država proizvajalka: Kitajska

Mnenja strank

Reviews

There are no reviews yet.

100% varno spletno plačilo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Starpoint d.o.o.
Obrtna ulica 13
6310 Izola

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Za vas smo dosegljivi vsak delovnik od 08:00 - 20:00.

Za naročila pokličite:

Pišite nam na:

info@starpoint.si

Copyright © 2023 Starpoint | Izdelava: Starfiniti