Zakaj bi moral po vsakem pleskanju zavladati pravi nered?

Boriti se morate s čopiči in valjčki in cel dan plezati po lestvi, pa še tla so cela popackana. Nič več!

Barvajte z večjo močjo, hitrostjo in natančnostjo kot kdajkoli prej

Izumitelji svetovne prodajne uspešnice Paint Zoom vam predstavljajo revolucionarni Total Painter. To je zmogljiv pršilnik barve profesionalne kakovosti, ki je bil nadgrajen z zmogljivim motorjem moči 900 vatov; vse skupaj pa smo zapakirali v kompaktno in vzdržljivo ohišje. Total Painter je zmogljivejši in omogoča večji kot nanosa barve, zato je 50 odstotkov hitrejši kot Paint Zoom. Samo sprožilec pritisnete in že boste barvali z večjo močjo, hitrostjo in natančnostjo kot kdajkoli prej.

Barvajte kot profesionalci

Profesionalci uporabljajo pršilnike barve, saj nudijo večjo moč in hitrost, kar omogoča boljši rezultat v krajšem času. Pri tem porabijo tudi manj barve ter tako prihranijo čas in denar. S Total Painterjem bodo izjemna moč, izjemna hitrost in izjemna učinkovitost v vaših rokah. Kljub profesionalni zasnovi je še vedno lahek, kar omogoča udobno uporabo. S Total Painterjem boste vedno dosegli profesionalne rezultate in na njih boste upravičeno ponosni!

Trije načini nanosa barve

Total Painter omogoča tri različne načine nanosa barve. Pršilno glavo zavrtite tako, da izberete vzorec, ki je najprimernejši za zastavljeno nalogo. Če želite barvati navpično, vodoravno ali pa če želite prekriti kote z enim samim nanosom – Total Painter vedno zagotavlja potrebno moč, da boste z barvanjem opravili hitro in enostavno.

Zadošča en sam nanos

S Total Painterjem boste z vsakim barvanjem opravili veliko hitreje kot doslej. In vedno bo zadoščal en sam nanos. Površine, ki jih je z valjčkom ali čopičem skoraj nemogoče pobarvati, prekrijete z enim samim nanosom. S Total Painterjem je to hitro in enostavno!

Primeren za barve, premaze in zaščito pred vodo

Večina običajnih pršilnikov barve ne omogoča uporabe laka, oziroma zaščite pred vodo. S Total Painterjem lahko uporabite svoj najljubši premaz ter vdahnete novo življenje v vaš dom. S Total Painterjem enostavno zaščitite pred vodo zunanje lesene površine ter jih tako obvarujete pred vremenskimi vplivi. Dolgočasno in pusto spremenite v zanimivo in barvito! Povprečno in zbledelo v naravnost krasno. Hitreje in enostavneje, kot ste si kdajkoli mislili.

Pas za za pripomočke (dodatna oprema)

S pomočjo profesionalnega Total Painter pasu za pripomočke boste imeli proste roke pri plezanju po lestvi in popravilih, Total Painter, posode za barve in ostali pripomočki pa bodo vedno na dosegu rok.

Podaljšek (dodatna oprema)

Inovativen Total Painter podaljšek omogoča doseganje težje dostopnih kotičkov brez uporabe lestve. Podaljšek je v veliko pomoči tudi pri barvanju tal, saj se vam ni potrebno sklanjati.

Komplet vsebuje:

1x glavna enota Total Painter 1x pršilnik Total Painter 1x gibljiva cev 1x ramenski trak 1x zamenljiva posoda za barvo 1x merilnik viskoznosti 1x čistilna igla 1x navodila za uporabo

Tehnični podatki:

  • napetost: 220-240 V, 50 Hz
  • moč: 900 W
  • hitrost motorja: 36000 obratov/min
  • pretok: 890 ml/min (voda)
  • maksimalna viskoznost: 45 DIN/sec
  • dolžina cevi: 1,5 m
  • kapaciteta posode za barvo: 800 ml
  • teža: 1,9 kg

Država proizvajalka: Kitajska