Za naročila pokličite:

0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Za naročila pokličite:

Akcija!

Bi-Pedaler

Inovativna naprava za domačo vadbo, ki vam bo zagotovila več vitalnosti in pomagala oblikovati vaše telo.

Za člane Starpoint kluba ugodnosti je na voljo za samo 79,90€!

Za več informacij pokličite na 080 34 94.

Original price was: 109.90 €.Current price is: 89.90 €.

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Hitra dostava

Možno plačilo po povzetju

Se ne morete več gibati kot nekoč? Vas pri vsakodnevnih aktivnostih ovirajo bolečine? Tablete so začasna rešitev, že naslednji dan se spet prebudite okorni in v bolečinah. Več časa odlašate, hujše postaja. Zdaj se lahko spet začnete gibati – z Bi Pedaler-jem. To je najlažja pot do bolj zdravega, bolj srečnega in daljšega življenja. Vse to iz vašega najljubšega sedeža v udobju vašega doma. To edinstveno sobno kolo z dvojnim delovanjem vam omogoča, da hkrati vadite z rokami in nogami medtem, ko sedite na kateremkoli stolu. Kmalu se boste počutili bolje, z več energije in spet boste lahko zaživeli aktivno ter ponovno uživali v življenju!

Ključ do daljšega in bolj zdravega življenja je gibanje in Bi-Pedaler je bil posebej zasnovan, da vam pri tem pomaga. Njegovo neprekinjeno tekoče gibanje zagotavlja nizko intenzivno vadbo za roke in noge in tako predstavlja manjšo obremenitev za sklepe kot tek ali celo kot hoja. Z ohranjanjem pravilne drže med vadbo pa vam bo pomagal okrepiti tudi mišice jedra.

Bi-Pedaler je izjemno enostaven za uporabo in se praktično nastavi v položaj, ki je za vas najbolj udoben. Samo poiščite višino, ki vam ustreza in nato vstavite ter zatisnite gumb v enem od šestih položajev. Tako preprosto je to! Ni važno ali ste visoki ali nizki – Bi-Pedaler je primeren za vse! Samo vključite TV ali radio, položite roke in noge na pedala ter se zapeljite po poti do zdravega in aktivnega življenja!

Če ste tudi vi eni izmed tistih, ki oklevajo s telesno vadbo zaradi omejene gibljivosti in težav z ravnotežjem… ali mogoče vas je samo strah, ker se že leta niste nič gibali…potem je Bi-Pedaler zagotovo primeren za vas. Tekoče gibanje ročnih in nožnih pedal poskrbi za varno vadbo z nizko obremenitvijo, ki je idealna za vse nivoje  – od začetnikov do naprednih uporabnikov. Bi-Pedaler je telovadna naprava za vsako starost. Z njegovo pomočjo boste bolj gibčni in tudi močnejši.

Si želite biti aktivni kot nekoč? Ali se celo znebiti bolečin? Dobro, Bi-Pedaler vam lahko pomaga na poti do več energije, vitalnosti in na splošno boljšega zdravja.  Gibanje je zelo pomembno v našem vsakdanjem življenju. Več se boste gibali, dlje in bolje boste živeli. Bi-Pedaler zagotavlja vitalno gibalno dinamiko, ki je ključ do dolgega in aktivnega  življenja.

Ustrezna telesna drža je ključna za to, da ostanemo zdravi. Večina stolov nas sili v  položaj, ki je škodljiv za našo držo. Bi-Pedaler vas ohranja v pokončni in vzravnani drži ter tako pomaga okrepiti mišice jedra in izboljšati telesno držo. Zato je idealen za vse s prekomerno težo, za vse, ki se spopadajo z artritisom in trpijo zaradi bolečin ter tudi za vse tiste, ki se ne morejo več gibati, kot so se nekoč. Tudi če ste popoln začetnik ali pa že leta in leta niste telovadili vam bo vadba z Bi-Pedaler-jem enostavna in veliko manj utrujajoča kot ostale vrste vadbe! Kmalu se boste lahko spet vzpenjali po stopnicah kot nekoč, šli na sprehod v naravo ali se igrali z vnuki.  Celo opravila, ki so bila nekoč samoumevna, kot je recimo prenašanje nakupov ali doseganje najvišje police bodo spet enostavna. Bi-Pedaler je kakovostno zasnovan in izdelan za dolga leta uporabe. Poleg tega je lahek, prenosen in se praktično pospravi pod posteljo ali v omaro, ko ga potrebujemo pa ga postavimo v trenutku.

Pozabite na ogromne in drage naprave, ki so zapletene za uporabo in zahtevajo ravnotežje.  Vrnite se v formo s Bi-Pedaler-jem še danes! A počakajte, to še ni vse, saj boste ob nakupu prejeli elegantno magnetno zapestnico povsem brezplačno! Zasnovana je tako, da stimulira naravno magnetno polje našega telesa in tako pomaga zmanjšati napetost in stres, vi pa se počutite polni energije in življenja.

Država proizvajalka: Kitajska

Mnenja strank

Reviews

There are no reviews yet.

100% varno spletno plačilo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Starpoint d.o.o.
Obrtna ulica 13
6310 Izola

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Za vas smo dosegljivi vsak delovnik od 08:00 - 20:00.

Za naročila pokličite:

Pišite nam na:

info@starpoint.si

Copyright © 2023 Starpoint | Izdelava: Starfiniti