Za naročila pokličite:

0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Za naročila pokličite:

Total Clean Tube Turbo Power Pearls

Inovativni odmaševalec odtokov. 2kg za ceno 1kg!

Za člane Starpoint kluba ugodnosti je na voljo za samo 44,90€!

Za več informacij pokličite na 080 34 94.

49.90 

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Hitra dostava

Možno plačilo po povzetju

Je vaš odtok zamašen, voda ne odteka, vi pa ne veste kaj bi storili? V največ primerih je potrebno poklicati vodovodarja, kar pa vas lahko stane kup denarja. Prihranite denar za draga popravila in sami očistite svoje cevi ter odtoke hitro in enostavno. Total Clean Tube Turbo Power Pearls vam bo pomagal prihraniti denar. Ena sama merilna žlica zadošča za odmašitev enega odtoka, cevi, pomivalnega ali pralnega stroja. Poskrbite, da bo Tube Turbo Power Pearls vedno pri roki in nikoli več ne boste imeli težav z zamašenimi odtoki ali neprijetnimi vonjavami.

Ko pomivamo posodo vse, kar je ostalo na krožnikih in posodah, kot je recimo smetana, maslo, solatni preliv, testo, mast ali olje konča v odtoku in se nabira na ceveh. Dodajmo še ostanke čaja in kave, moko in krušne drobtinice, milo ter detergent in cevi so kmalu tako zamašene, da niti vroča voda ne pomaga. Takšni čepi so idealno gojišče za bakterije, ki povzročajo neprijetne vonjave.

S Total Clean Tube Turbo Power Pearls bodo vaše cevi in odtoki povsem čisti v trenutku. Olja, maščobe, ostanki hrane in kozmetike, lasje in neprijetne vonjave – vse to bo  izginilo! S Tube Turbo Power Pearls lahko očistite vse odtoke v hiši, pa naj bodo novi ali stari. To izjemno čistilno sredstvo ni korozivno in ob uporabi se ne sproščajo strupeni plini. Je ugodno, varno in zagotavlja profesionalne rezultate. Dovolj je bilo zamašenih cevi in odtokov!

Sredstva za odmaševanje odtokov, ki jih kupimo v trgovini so običajno korozivna, jedka in pri uporabi se sproščajo strupeni plini. Cevi postanejo izjemno vroče, plastične se deformirajo, kovinske pa korodirajo. Tube Turbo Power Pearls ni koroziven in pri uporabi ne sprošča strupenih plinov. Zagotavlja učinkovito čiščenje odtokov in poskrbi za svež vonj. Primeren je za čiščenje tudi najbolj občutljivih cevi in napeljav. Idealen je tudi za plastične cevi. Tube Turbo Power Pearls vsebuje petfazni aktivator, ki vključuje profesionalni odstranjevalec umazanije in maščob, odstranjevalec vodnega kamna, mehanizem za postopno sproščanje, nevtralizator bakterij in neprijetnih vonjav ter nežno dišavo za vaše cevi. Total Clean Power Pearls pri uporabi ne sprošča toplote, zato je priročen, enostaven, varen pa tudi visoko učinkovit.

Tube Turbo Power Pearls lahko očisti vsak odtok v vaši hiši – od odtoka pomivalnega stroja do odtokov v kuhinjskem koritu, kopalniškem umivalniku, tuš kabini, kopalni kadi ali wc školjki.  Ni potrebe, da bi otroci ali domači ljubljenčki ob uporabi zapuščali prostor.  Lahko ga uporabite v odtoku tuš kabine in si medtem mirno umijete zobe. Pomivalni stroji so še posebej problematični, če se odpadna voda ne ustrezno odvaja. Na posodi po pranju ostanejo ostanki hrane in ostala umazanija, da o neprijetnih vonjavah niti ne govorimo. Ena sama žlica tega izjemnega sredstva poskrbi, da bodo vaši odtoki čisti.

Izkoristite neverjetno to ponudbo, saj boste ob nakupu prejeli dvokilogramsko pakiranje za ceno enokilogramskega. Ta količina Tube Turbo Power Pearls zadošča za več kot 60 uporab, vaša pa je lahko za neverjetno ugodno ceno. Zadovoljni kupci po celem svetu dokazujejo, da je Total Clean Tube Turbo Power Pearls resnično učinkovit.

SESTAVINE:

5-15% belilnega sredstva na osnovi kisika

5% površinsko aktivnih anionskih snovi, dišava limone

Država proizvajalka: Nemčija

Mnenja strank

8 reviews for Total Clean Tube Turbo Power Pearls

Kvaliteta

98%

Cena

98%

Storitev

98%

Reviewed by 08 customer(s)

Sort by

 • Avatar

  Anza

  Znebil sem se neprijetnih vonjav v kopalnici. Tube Turbo Power Pearls deluje!

  22 februarja, 2024
 • Avatar

  Martina

  Brez težav očistil odtok v kuhinji. Hitro delujoč izdelek!

  22 februarja, 2024
 • Avatar

  Mojca

  Učinkovito odmašuje in diši odlično. Priporočam vsem ki imate težave z odtokom

  22 februarja, 2024
 • Avatar

  Manca

  Tube Turbo Power Pearls je rešil naše težave s pomivalnim strojem. Hvala!

  22 februarja, 2024
 • Avatar

  Janez

  Prihranil sem denar s tem čistilom, ker ne rabim plačevati dragih storitev. Odtoki so zdaj brez težav. Top izdelek!

  22 februarja, 2024
 • Avatar

  Nada

  Hitra dostava, enostavna uporaba, odlični rezultati. zelo zadovoljna!

  22 februarja, 2024
 • Avatar

  Marjeta

  Tube Turbo Power Pearls rešuje težave z vonjavami. Enostavno in učinkovito! HVALA

  22 februarja, 2024
 • Avatar

  Borut

  Super izdelek! Odmašil je odtok v kopalnici hitro in brez težav. Priporočam vsem!

  22 februarja, 2024

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Kvaliteta
Cena
Storitev

100% varno spletno plačilo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Starpoint d.o.o.
Obrtna ulica 13
6310 Izola

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Za vas smo dosegljivi vsak delovnik od 08:00 - 20:00.

Za naročila pokličite:

Pišite nam na:

info@starpoint.si

Copyright © 2023 Starpoint | Izdelava: Starfiniti