Za naročila pokličite:

0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Za naročila pokličite:

Bionic Burner

Inovativni odstranjevalec plevela.

69.90 

Ni na zalogi

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Hitra dostava

Možno plačilo po povzetju

Dobro znano je, da se na tlakovanih površinah in gramoznih poteh plevel razraste bliskovito hitro. Plevel, ki štrli iz vsake špranje kazi tudi drage kamnite zidove in do zdaj ni bilo na voljo prave rešitve! Kemični herbicidi zastrupljajo okolje in njihovi rezultati niso trajnostni. Dovolj je bilo napornega sklanjanja ali klečanja ure in ure. Dovolj je bilo zastrupljanja s toksičnimi herbicidi, ki ogrožajo tudi nas in naše okolje!

Predstavljamo vam inovativni Hammersmith Bionic Burner. To je okolju prijazna, hitra in trajnostna rešitev za vse vaše probleme s plevelom!

Njegov turbo zračni curek doseže temperaturo 650 stopinj in tako uniči celično strukturo korenin plevela. Vse kar morate narediti je to, da pometete ostanke, ali pa to prepustite kar vetru. Plevel se ne bo vrnil nikoli več!

S plevelom boste opravili za vedno in to na hiter ter enostaven način, brez mukotrpnega sklanjanja. Samo Bionic Burner se namreč lahko pohvali z inovativnimi nastavljivimi kolesci, ki omogočajo udobno odstranjevanje plevela kar stoje. Inovativna kolesca poskrbijo, da je Bionic Burner vedno na optimalni razdalji do tal. Na ta način z lahkoto opravite tudi z večjimi površinami. To je hitro, enostavno in udobno odstranjevanje plevela.

Za podobne naprave je potrebno nenehno kupovati drage plinske kartuše ali polniti rezervoar z bencinom. Bionic Burner deluje na elektriko. Samo priklopite ga ter vključite in že lahko uničujete plevel do korenin. To še ni vse, saj s svojim curkom vročega zraka, ki doseže 650 stopinj, lahko enostavno odstranite tudi staro barvo. In s praktičnim nastavkom za špranje lahko v nekaj sekundah tudi prižgete svoj kamin ali žar. Brez saj, dražečega dima in napora. Bionic Burner se izkaže tudi pozimi. Uporabite ga za hitro taljenje snega in zahrbtnega leda na stopnicah in prehodih.

V kompletu prejmete:

  • 1x Bionic Burner
  • 1x okroglo šobo
  • 1x nastavek za špranje
  • 1x nastavljiva kolesca
  • 1x odstranljiv ročaj

Tehnični podatki:

  • Nazivna napetost: 230 V AC
  • Nazivna frekvenca: 50Hz
  • Moč: 2000 W
  • Pretok zraka 500l/min
  • Delovna temperatura: 60° C (1. stopnja)/650° C (2. stopnja)

Izdelano na Kitajskem

Mnenja strank

Reviews

There are no reviews yet.

100% varno spletno plačilo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Starpoint d.o.o.
Obrtna ulica 13
6310 Izola

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Za vas smo dosegljivi vsak delovnik od 08:00 - 20:00.

Za naročila pokličite:

Pišite nam na:

info@starpoint.si

Copyright © 2023 Starpoint | Izdelava: Starfiniti