Za naročila pokličite:

0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Za naročila pokličite:

Leg Pillow

Revolucionarna blazina, ki klinično dokazano zmanjšuje bolečine v hrbtu.

Za člane Starpoint kluba ugodnosti je na voljo za samo 20€!

Za več informacij pokličite na 080 34 94.

29.90 

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Hitra dostava

Možno plačilo po povzetju

Bolečina v hrbtu se lahko pojavi zaradi predolgega sedenja, predolgega stanja, zaradi hišnih opravil, dvigovanja težkih predmetov v službi, celo zaradi dvigovanja otrok. In spanje običajno ne izboljša tega.

Rešitev, ki klinično dokazano deluje

Zdaj je tu enostavna rešitev - RestForm Leg Pillow. Nova generacijo izdelka za lajšanje bolečin, ki klinično dokazano deluje. Leg Pillow je revolucionarna blazina, ki je zasnovana tako, da poravna hrbtenico in olajša pritisk na hrbet medtem ko spite. Takoj, ko jo uporabite, začutite izboljšanje.

Kako deluje?

Ko spite, se vaša zgornja noga spusti in premakne naprej, kar ustvari pritisk na vaše boke. Vaša medenica se zavrti in zasuče spodnji del vašega hrbta. Hrbtenica tako ni pravilno poravnana, kar ustvari obremenitev na medvretenčne ploščice in ligamente.

Ko med noge potisnete RestForm Leg Pillow, ta ublaži pritiske na kolena in podpre vaši nogi. S tem prepreči, da bi zgornja noga zdrsnila naprej. Vaši boki in medenica tako ostanejo poravnani.

Če spite na boku ali če sploh ne morete spati in trpite zaradi bolečine v hrbtu, bolečine v bokih ali bolečine v kolenu, potem je lahko prav RestForm Leg Pillow tista rešitev, ki jo iščete.

Neverjetno trpežna

Blazina RestForm Leg Pillow je neverjetno trpežna in zdrži več let. Obenem je mehka na dotik, a za razliko od običajnih blazin nikoli ne spremeni svoje oblike.

Bolečino odpravi že prvo noč

Raziskava je pokazala, da so sodelujoči opazili olajšanje bolečine v hrbtu že po eni noči uporabe blazine Leg Pillow. Več kot uporabljate RestForm Leg Pillow, manj bolečin občutite.

Spominska pena

Skrivnost blazine RestForm Leg Pillow je ultra napredna spominska pena konkavne oblike, ki se popolnoma prilega obliki vaših nog in poravna vašo hrbtenico. Za udobno spanje brez bolečin, skozi vso noč.

Rešitev, ki traja

Pozabite zdravila, kreme in drage masaže. Zakaj bi vedno znova plačevali za olajšanje. Samo enkratna naložba v RestForm Leg Pillow vam bo prinesla olajšanje, in to za veliko let naprej.

Samo predstavljajte si, kakšno bo vaše življenje. Svobodno se boste lahko premikali, lažje delali v službi in se bolj zabavali z otroki ali vnuki. Spet boste lahko telesno aktivni kot nekoč. In poleg tega boste bolje spali, saj se ne boste več obračali zaradi bolečin.

Povrnite si vitalnost in življenje brez bolečin, kot ste ga poznali nekoč - z blazino Restform Leg Pillow.

Podatki o izdelku:

Komplet vsebuje: 1x blazina, 1x prevleka za blazino

Sestava blazine: 100% poliuretan

Sestava prevleke: 60% poliester, 40% lyocell

Dimenzije: 28 x 25 x 12,5 cm (pribl.)

Izdelano na Kitajskem

Mnenja strank

Reviews

There are no reviews yet.

100% varno spletno plačilo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Starpoint d.o.o.
Obrtna ulica 13
6310 Izola

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Za vas smo dosegljivi vsak delovnik od 08:00 - 20:00.

Za naročila pokličite:

Pišite nam na:

info@starpoint.si

Copyright © 2023 Starpoint | Izdelava: Starfiniti