Za naročila pokličite:

0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Za naročila pokličite:

Magic Pad

Inovativna risalna podloga v obliki tablice.

24.90 

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Hitra dostava

Možno plačilo po povzetju

Slikanje in risanje spodbujata ustvarjalnost! Toda papir in barvice? Kako dolgočasno! Da o neredu niti ne govorimo! Predstavljamo vam Magic Pad! Popolnoma nov način risanja, barvanja in pisanja!  Samo pritisnite gumb in vaša umetnina bo zasvetila! Preizkusite 8 različnih fantastičnih svetlobnih učinkov! Samo obrišite zaslon, da ga očistite, in že lahko začnete znova! Predloge so neverjetne!

Magic Pad je risanje s čarovnijo! Rišite, pišite, barvajte - z 8 super svetlobnimi učinki bodo vaše umetnine zažarele v tako živih barvah kot še nikoli doslej! Dragi starši! Magic Pad je idealen za učenje! Za vaje v pisanju, matematiki ali branju! Pozabite na polomljene barvice in obupen nered!  Magic Pad je kot nalašč za dolga potovanja! Najboljša nočna svetilka, ki jo lahko oblikujete sami! Z žarečimi barvami pritegne pozornost vedno in povsod! Magic Pad - ustvarite svojo čarovnijo!

Odlična je kot nočna lučka ali za na pot: v avtomobilu ali na dolgih potovanjih! Magic Pad je edinstven in popolnoma nov način risanja, barvanja in pisanja! Vstavite eno od čudovitih predlog za barvanje! Postanite matematični kralj ali kraljica! Organizirajte zabavne olimpijade v pisanju! Igrajte zanimive igre s prijatelji! Preprosto pobrišite jo in začnite znova!

Tri dvostranska neonska pisala bodo poskrbela za izjemno barvito zabavo pri risanju v šestih bleščečih barvah! In dragi starši, papir in barvice so tako zastareli, zato nehajte zapravljati za drag papir. Magic Pad lahko uporabite kolikokrat želite in tako tudi varujete okolje! Nobena druga risalna podloga ne spodbuja domišljije, ustvarjalnosti, pripravljenosti na učenje ter koordinacije rok in oči vašega otroka tako, kot originalni Magic Pad!

Magic Pad je preprosto edinstven! Opremljen je tudi s tremi praktičnimi držali za pisala na zadnji strani. Priročni priseski omogočajo, da lahko Magic Pad pritrdite skoraj kamorkoli! Tu je še vgrajeno stojalo – briljantno!

In to še zdaleč ni vse! Vaše naročilo bomo namreč povsem brezplačno nadgradili v Magic Pad Super Set. Poleg Magic Pada boste tako prejeli še izjemno učinkovito čistilno krpico in ne samo 10, niti ne 20, ampak kar 30 različnih zelo zanimivih Predlog za risanje, pisanje in matematiko.

V kompletu prejmete:

1x Magic Pad
3x dvostranska neonska pisala
30x predlog

1x čistilna krpica

Napajanje: 3x 1,5 V AAA baterije (niso priložene)

Opozorilo: Ni primerno za otroke pod 3 leti starosti. Zaradi manjših kosov obstaja možnost zadušitve.

Država proizvajalka: Kitajska

Mnenja strank

Reviews

There are no reviews yet.

100% varno spletno plačilo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Starpoint d.o.o.
Obrtna ulica 13
6310 Izola

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Za vas smo dosegljivi vsak delovnik od 08:00 - 20:00.

Za naročila pokličite:

Pišite nam na:

info@starpoint.si

Copyright © 2023 Starpoint | Izdelava: Starfiniti