Za naročila pokličite:

0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Za naročila pokličite:

Invictus One

Kompaktni brezžični sesalnik s HEPA filtrom.

119.90 

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Hitra dostava

Možno plačilo po povzetju

Življenje se dogaja povsod okoli vas in pogosto ga spremlja nered. Tu je nered v kuhinji, nered v otroški sobi in nered po zabavi. Z običajnim sesalnikom je skoraj nemogoče posesati tam, kjer je to potrebno. Dovolj je bilo!

Predstavljamo Invictus One podjetja Genius, neverjetno priročen brezžični ročni sesalnik z revolucionarno kompaktno zasnovo in z močjo čiščenja, kot je ne zmore noben drug. Invictus One doseže tudi tam, kamor drugi ne zmorejo!

Z Invictus One lahko zdaj manevrirate, se vrtite in obračate med, okoli, po vrhu, spodaj in za katerim koli predmetom ali pod katero koli napravo, kar vam omogoča temeljito čiščenje skoraj vsega in tudi v tesnih prostorih, kamor običajni sesalniki ne sežejo.

Skrivnost sesalnika Invictus One je inovativen brezkrtačni motor z visoko močjo 90 W, ki omogoča neverjetno sesalno moč in tiho delovanje. Pohvali se tudi z dvostopenjskim filtrirnim sistemom iz nerjavečega jekla s certifikatom HEPA, ki pomaga odstraniti umazanijo in prah za čistejši zrak v vašem domu.

Visokozmogljivi akumulator zmore očistiti celo gospodinjstvo z veliko nereda. Ko končate, ga izpraznite s preprostim pritiskom na gumb, ne da bi se morali dotikati nesnage. Po čiščenju ga preprosto odložite na polnilno postajo.

Ob nakupu prejmete nastavek za čiščenje rež, s katerim boste dosegli tudi najtežje dostopne kotičke. Ob nakupu boste prejeli tudi priročno polnilno postajo, na kateri bo Invictus One vedno pripravljen za uporabo!

V kompletu prejmete:

  • 1x Invictus One sesalnik
  • 1x nastavek za čiščenje rež
  • 1x polnilna postaja
  • 1x napajalnik
  • 1x navodila za uporabo

Tehnični podatki:

Model: SP-001 A Dimenzije: 418 mm x 73 mm x 73 mm Teža: 0,8 kg Izhodna moč: 90 W Baterija: 11,1 V litij-ionska, 25000 mAh, 27,75 Wh Vhodna napetost: 100 – 240 V / 50/60 Hz Izhodna napetost: 14,0 V / 0,8 A / 11,2 W

Država proizvajalka: Kitajska

Mnenja strank

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Invictus One”

Your email address will not be published.

Kvaliteta
Cena
Storitev

100% varno spletno plačilo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Starpoint d.o.o.
Obrtna ulica 13
6310 Izola

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Za vas smo dosegljivi vsak delovnik od 08:00 - 20:00.

Za naročila pokličite:

Pišite nam na:

info@starpoint.si

Copyright © 2023 Starpoint | Izdelava: Starfiniti