Za naročila pokličite:

0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Za naročila pokličite:

Starlyf Hydrocleaner

Inovativni teleskopski čistilnik dolžine 4,6 metra.

119.90 

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Hitra dostava

Možno plačilo po povzetju

Oh ne! Vaša hiša je z vso to umazanijo in plesnijo videti stara in zanemarjena. Toda čiščenje visokih, težko dostopnih mest je skoraj nemogoče! Plezanje po majavih lestvah z vedrom in krtačo je nevarno. Najem profesionalne čistilne ekipe pa vas lahko stane celo premoženje!

Zdaj je na voljo boljši način čiščenja! Poslovite se od nedosegljive umazanije! To je Starlyf Hydrocleaner! Teleskopski čistilnik "vse v enem" s katerim lahko očistite, nanesete čistilo, zdrgnete in obrišete skoraj vse površine! Prihrani vam čas in denar. Starlyf Hydrocleaner teleskopski čistilec se podaljša na skoraj 5 metrov dolžine!

To je dovolj, da očistite okna v drugem nadstropju, pomijete težko dostopne rolete, odstranite plesen iz žlebov in fasade, očistite žuželke in umazanijo z vetrobranskih stekel avtodomov, kombijev in ostalih večjih vozil. Varno lahko očistite svoje sončne celice, da bodo vse leto delovale kar najbolj učinkovito ter vam prihranile energijo in denar!

Samo pritrdite ročaj na cev za vodo... napolnite in namestite posodico za čistilo.. nato samo podaljšajte teleskopski ročaj na želeno dolžino in to je to! Vgrajen dozirnik v trenutku odmeri pravo količino čistila, na tisoče ščetin profesionalne krtače pa skupaj z visokointenzivnimi vodnimi curki temeljito očisti in poskrbi, da bo vse spet videti kot novo.

Vgrajena čistilna gobica omogoča enostavno čiščenje stekla in ostalih občutljivih površin. Samo obrnite glavo in uporabite gumijasti brisalec za kristalno čiste rezultate. Inovativne ščetine so dovolj močne za čiščenje odbijačev, žarometov in platišč, obenem pa dovolj nežne, da ne opraskajo laka vašega avtomobila. Prihranite denar in z umazanijo opravite s pomočjo Hydrocleanerja!

Starlyf Hydrocleaner je izdelan iz vrhunskih materialov, kar zagotavlja trajnost in enostavnost uporabe. Teleskopski ročaj je izdelan iz letalske aluminijaste zlitine, kar omogoča izjemno nizko težo, saj celoten čistilnik tehta samo dobra dva kilograma.

V kompletu prejmete:

  • 1x teleskopski ročaj Hydrocleaner
  • 1x profesionalno čistilno krtačo
  • 1x cev
  • 1x razdelilnik
  • 1x dozirnik za čistilo
  • 1x kotni nastavek

Država proizvajalka: Kitajska

Mnenja strank

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Starlyf Hydrocleaner”

Your email address will not be published.

Kvaliteta
Cena
Storitev

100% varno spletno plačilo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Starpoint d.o.o.
Obrtna ulica 13
6310 Izola

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Za vas smo dosegljivi vsak delovnik od 08:00 - 20:00.

Za naročila pokličite:

Pišite nam na:

info@starpoint.si

Copyright © 2023 Starpoint | Izdelava: Starfiniti