Za naročila pokličite:

0.00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Za naročila pokličite:

Total Clean Stain Wizard

Univerzalni odstranjevalec madežev.

Za člane Starpoint kluba ugodnosti je na voljo za samo 29,90€!

Za več informacij pokličite na 080 34 94.

39.99 

Naročilo poslano iz slovenskega skladišča

Hitra dostava

Možno plačilo po povzetju

Vsi se borimo s trdovratnimi madeži, ki nikakor ne gredo proč, pa naj bodo to madeži od rdečega vina, paradižnikove omake, madeži od majoneze in kečapa, madeži od kave, mastni madeži in madeži od sadja. Teh trdovratnih madežev se nikakor ne moremo znebiti. Z neuspešnim čiščenjem samo zapravljamo čas in kar je še bolj pomembno denar. Za madeže največkrat niti ne vemo kako so nastali, zato je običajno čiščenje neučinkovito in zelo naporno.

Največkrat niti ne vemo za kakšne vrste madeža gre. Zato preizkusimo vse mogoče metode in tako zapravljamo čas in denar, rezultat pa so velike frustracije in majhen uspeh. Brezupna situacija? Ne, saj je tu Total Clean Stain Wizard.

Total Clean Stain Wizard je multifunkcijski odstranjevalec madežev. V tej mali tubi se skriva neverjetna moč! Tako edinstven je v svojem delovanju, da smo ga patentirali.

Stain Wizard je odstranjevalec madežev in razmaščevalec. Stain Wizard umazanijo ujame in jo inkapsulira. Deluje tako, da preprosto razbije olja, maščobe, proteine, umazanijo in barvo v njihove sestavne dele. Tako raztopljen madež preprosto splahnemo in operemo. Total Clean Stain Wizard je dermatološko testiran in je nežen do vaših rok. Z njegovo pomočjo lahko iz rok in izpod nohtov odstranite tudi najtrdovratnejšo umazanijo.

Stain Wizard se poplača že pri prvi uporabi. Če odstranite samo en madež z vaših najljubših dizajnerskih kavbojk, vaše najljubše obleke, vaše preproge ali česarkoli drugega, kar bi sicer zavrgli, boste prihranili več denarja, kot ste ga porabili. Stain Wizard vam pomaga prihraniti čas in denar. To je rešitev za vse probleme z madeži!

Če ste mehanik, kuhar, vrtnar ali pa se ukvarjate s kakšnim od drugih poklicev, kjer se pogosto umažete, boste oboževali to čudovito malo tubo. Ta inovativni patentirani odstranjevalec madežev je zasnovan tako, da lahko odstrani skoraj vsak madež iz vsake tkanine in to celo po mnogo letih. Stain Wizard je neverjeten in absolutno učinkovit celo na občutljivih tkaninah, kot so volna, žamet ali celo svila. Odstrani madeže od krvi, beljakovin in rje. Obenem je popoln tudi za čiščenje dragocenega zlatega, srebrnega in celo platinastega nakita.

Njegova patentirana formula odstrani najbolj trdovratne madeže, kot so madeži od vina, soka, kave in podobnega iz oblačil, preprog, avtomobilskih sedežev in oblazinjenega pohištva. Stain Wizard ni samo popoln odstranjevalec madežev in ultimativno sredstvo za čiščenje rok, temveč odstrani tudi vsakršno umazanijo iz vseh vrst plastike, kot na primer trdovratno črno umazanijo iz okenskih okvirjev in vrtnega pohištva ter celo iz dragih aluminijastih platišč. V eni sami tubi smo združili vse skrivnosti odstranjevanja madežev.

Ne odlašajte in naročite tubo izjemnega Stain Wizarda. Ob nakupu vam podarimo tudi praktično čistilno gobico. A počakajte, to še ni vse, saj bomo našo ponudbo podvojili. Tako je, prejeli boste dve tubi Stain Wizarda za ceno ene.

V kompletu prejmete:

2 x Total Clean Stain Wizard 100ml

1 x čistilna gobica

Sestava: ˃30% alifatskih ogljikovodikov, 15-30% površinsko aktivnih neionskih snovi, 5-15% površinsko aktivnih anionskih snovi, ˂5%  fosfatov  in  polikarboksilatov.  Parfumi (citral).

VARNOSTNA OPOZORILA:

TotalClean se ne posuši in ostane uporaben več let, če je tuba dobro zaprta. Izdelek vsebuje kemikalije. Hraniti izven dosega otrok. Izdelka  ne  smete  pogoltniti. Izogibajte  se  stiku  izdelka  z očmi. Če izdelek pride v  oči,  jih  takoj  sperite z vodo in poiščite zdravniško pomoč.  Med  uporabo  izdelka  naj  bo prostor  primerno  zračen.  Lahko  draži  oči.  Izdelka  ne mešajte  s  kislinami,  saj  lahko  pri  mešanju  s  kislinami nastajajo strupeni plini.

Država proizvajalka: Nemčija

Mnenja strank

Reviews

There are no reviews yet.

100% varno spletno plačilo

Brezplačna dostava pri nakupu nad 100€

Starpoint d.o.o.
Obrtna ulica 13
6310 Izola

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Za vas smo dosegljivi vsak delovnik od 08:00 - 20:00.

Za naročila pokličite:

Pišite nam na:

info@starpoint.si

Copyright © 2023 Starpoint | Izdelava: Starfiniti